keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Time to play.. Playtime Paris! Kyllä - PARIISI

Tosiaan hieman yllättävää tai odottamatonta sisältöä tarjoaa loppuviikon agenda: luvassa messuilua Playtime Paris messuilla! Studio LileSadi esillä tuolloin Pariisissa, ja kalustoon kuulun myös minä! Aika huikeaa! Kaikki nämä ensihetket studiolla ovatkin olleet hyvin pitkälti messujen valmistelua. Tänään muun muassa rekvisiitan "rakentelua" ja tavaroiden pakkailua. Huomenna vielä viimeistelyt ja pian jo paikan päällä.

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät messut on suunnattu jälleenmyyjille ja esillä lapsiin sekä äitiyteen liittyviä tuotteita (vaatetus, sisustus, lelut) - oletettavasti runsain määrin. Vastaavat tapahtumat löytyvät omina ajankohtinaan myös New Yorkista sekä Tokiosta. Mielenkiinnolla odotan etenkin sitä, että pääsee näkemään, mitä kaikkea ja millä tyylillä messuilla on esillä. Kuoseja, värimaailmaa, tuotevalintoja ja -ratkaisuja... Ja tietysti sitä, millaisen vastaanoton saamme :) Vaikka itse nyt olenkin vain tosiaan näihin loppuvaiheen järkkäilyihin ollut osallisena.

Osallistumiseni messuille selkeni siis vasta tänne saavuttuani eikä heti sittenkään. Ja silläpä edelleenkin mietin näinkö todella :D Ja myönnettäköön, että muutamia pieniä sekä hieman isompia käytännön seikkoja tähän reissuun vielä liittyy; juurikin oman osallistumisen järjestelyiden osalta, mutta katsotaan kuinka kaikki ratkeaa. Ei uskalla ennakkoon liikaa jännitellä, julkisesti ainakaan ;) Teen tarvittaessa jälkitsekkauksen tilanteesta.

Studio LileSadi will attend the Playtime Paris kids fashion fair this week, 31.1.-2.2.2015 and I got the  possibility to attend the fair as well! Really excited how it is going to be, what all I'm going to see and if it is offering some inspiration.. I surely believe it will and it will be an interesting experience! So the past days have involved all the preparations for the fair.

Kuvat / pictures: Playtime Paris & Studio LileSadi.

3 kommenttia:

  1. No jopas jopas! =) Hieno homma että pääset mukaan! Nauti matkasta ja näkemästäsi! Tallenna kaikki vinkit ja vihjeet muistiin tuliaisiksi (ehkä menee pienempään tilaan kuin tuoli vaikka kyllähän sekin mahtava matkamuisto olis)
    Mukavaa messumatkaa!

    tervehyzin leila

    VastaaPoista
  2. Heips, Marjaana! Tosi kivantuntuinen harjoittelupaikka sinulla & ihania tuotteita tuolla LileSadilla :) UllaL

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista :) On kyllä todellakin ollut mielenkiintoista tähän saakka, ja vielä onneksi muutamia viikkoja jäljelläkin.

    VastaaPoista

Thanks for your words ;)